OUG, aministie și grațiere. Chirieac: Poate da lovitura. Resetează tot jocul politic

Amnistie
Amnistie

Potrivit surse România TV, PSD ar urma să voteze în Comitetul Executiv din 1 septembrie, pentru amnistie și grațiere. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația.

Bogdan Chirieac este de părere că ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea ar putea reseta întreaga scenă politică din România și poate dă lovitura de grație statului subteran.

E o mișcare ce poate da lovitura de grație statului subteran. Depinde de liderul PSD cum vor gestiona situația. În primul rând, trebuie confirmată informația. În al doilea rând, dacă vor da ordonanță privind amnistia și grațierea, este important să vedem ce anume infracțiuni vor fi amnistiate, grațiate, cu siguranță nu vor fi cele comise cu violență. Dacă PSD are suficientă putere, marea masă a electoratului nu va suferi cu această ordonanță de urgență. Este o chestiune fundamentală pentru că ar putea reseta tot jocul politic în România., a afirmat Bogdan Chirieac, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Despre proiect de lege nu putem vorbi pentru că Liviu Dragnea ar fi condamnat până s-ar ajunge acolo, în 2 - 3 luni ar fi condamnat. Liviu Dragnea este foarte greu de învins prin mijloace democratice și atunci se încearcă o lovitură din partea statului subteran prin tot felul de lucruri., a adăugat analistul politic.

Vezi și: OUG, amnistie și grațiere. PSD, vot în CEX

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel