OUG 13. Orban, ATAC la ministrul Justiției

Liberalul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că "povestea cu Ordonanţa 13 n-a fost o întâmplare", liberalul criticându-l şi pe actualul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader. 

"N-a fost o întâmplare ce s-a petrecut cu Ordonanţa 13. Se vede tentativa PSD de a pune botniţă procurorilor. Vedem acum că vor să modifice procedurile pentru numirea şefilor DNA şi DIICOT, precum şi a procurorului general, astfel ca totul să rămână în pixul ministrului Justiţiei. Deşi astăzi zice că e nepolitic, dacă îl mai văd mult pe actualul ministru Tudorel Toader în curând o să-mi pară rău după ministrul anterior "altă întrebare" (Florin Iordache -n.r.)", a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Liberalul l-a criticat pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, deoarece a declanşat evaluările procurorului general şi a şefei DNA. 

"Chiar şi ce face cu evaluarea procurorului şef şi a procurorului general fără să ai absolut niciun temei în rapoartele de activitate şi chiar desfăşurarea activităţile lor, mi se pare că face parte din acelaşi plan pe care îl au cei din zona roşie, şi anume acela de a putea să îşi vadă în continuare de năravurile lor şi de modul abuziv în care îşi exercită puterea publică în societate", a declarat Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel