Organizaţiile TSD din Olt şi Vâlcea, delimitare de poziţia lui Gabriel Petrea

Organizaţiile Tineretului Social Democrat (TSD) din Vâlcea şi Olt se delimitează de poziţia preşedintelui TSD, Gabriel Petrea.

TSD Olt

În comunicatul TSD Olt, poziţia exprimată de Gabriel Petrea este calificată drept 'propagandă ieftină', 'foileton scris într-un limbaj de lemn'.

'TSD Olt constată, cu stupoare, ieşirea lui Gabriel Petrea în spaţiul public cu o 'scrisoare deschisă' în numele Tinerilor Social Democraţi. Foiletonul scris într-un limbaj de lemn, pur comunist, de către cine-ştie-ce strateg în ale politicii, nu este asumat de organizaţia de la Olt. Ne delimităm de această propagandă ieftină şi îi spunem lui Gabriel să şi-l asume singur.

Apropo, tu ne vorbeşti despre democraţie în partid şi tu, de capul tău, vorbeşti în numele nostru, al tuturor? După ce că baţi câmpii cu graţie, mai ai tupeul să ne dai şi lecţii de democraţie? Noi, Organizaţia TSD Olt, îţi spunem 'Stop! Noi nu rezistăm!' P.S. Puţin mai mult respect pentru colegii tăi nu ar strica!', se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a organizaţiei judeţene de tineret, semnat 'echipa TSD Olt'.

TSD Vâlcea

Preşedintele executiv al organizaţiei TSD Vâlcea, deputatul Ştefan Ovidiu Popa, susţine, într-o postare pe facebook, că preşedintele TSD trebuia să consulte organizaţiile 'înainte de a-şi lua angajamente şi a face consideraţii publice'. Orice declaraţie publică trebuie bine cântărită, se mai arată în comunicatul TSD Vâlcea.

'Bineînţeles că vrem unitate în PSD! Bineînţeles că ne dorim o guvernare bună, dar, în aceste zile, un lider, fie el şi de la tineret, ar trebui să ne consulte înainte de a-şi lua angajamente şi a face consideraţii publice, aşa cum preşedintele PSD Liviu Dragnea va consulta preşedinţii în CEX. Până atunci, probabil, domnul Gabriel Petrea ar trebui să semneze în nume personal comunicatul recent apărut pe reţelele de socializare. Cred că orice declaraţie publică, până la Comitetul Executiv National al PSD, trebuie bine cântărită. Prin urmare, ne delimităm de acest comunicat al domnului Petrea', indică deputatul Ştefan Ovidiu Popa.

[citeste si]

Preşedintele TSD, Gabriel Petrea, a afirmat într-un document publicat duminică, pe site-ul organizaţiei, că doreşte o definire mult mai clară a relaţiei dintre conducerea partidului şi Guvernul social-democrat şi ca numirile în funcţii publice să fie făcute pe criterii de competenţă, propunând organizarea unui Consiliu Naţional al PSD sau a unui Congres pentru clarificarea situaţiei din partid, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel