EXCLUSIV  Oreste: 'Gelu Vișan, violator'. Ce spune politicianul de la PMP

Oreste Teodorescu
Oreste Teodorescu

Oreste Teodorescu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Realitatea TV, l-a numit violator pe Gelu Vișan. Nu este prima dată când despre politicianul de la PMP se vorbește cu o astfel de "titulatură".

"Ăsta, violatorul, umblă netulburat de propriul lui trecut. Are senzația că am uitat ce a făcut. Ne mai mirăm că violatorii de astăzi fac ce vor în România când un violator este la vârful politicii? Al cui este violatorul? Al altui violator al unui întreg popor care s-a numit Traian Băsescu", a zis Oreste Teodorescu.

Într-un interviu pentru DC News, Gelu Vișan spunea că este o confuzie de nume cu adevăratul violator.

"Este o poveste falsă pe care o folosesc unii de fiecare dată când nu au cu ce să mă atace. În viața mea nu am fost anchetat, cercetat, condamnat și nici grațiat de Emil Constantinescu sau de nimeni altcineva! Este o poveste care a fost imaginată, o făcătură pe care au preluat-o niște băieți de la anumite ziare. De altfel, eu am o dovadă, pe care o am purtat-o la toate emisiunile la care mă duceam, prin care arătam că nu este vorba despre mine. Acel Vișan Gelu despre care se vorbește, care a fost grațiat, nu sunt eu! Știu cine este persoana respectivă, pentru că am datele sale, dar pentru protecția lui nu am de ce să fac publice toate informațiile. Ei au intrat pe Internet, au găsit un "Gelu Vișan" și au făcut o poveste falsă despre mine. În acea perioadă, eram consilier parlamentar. Nu am fost niciodată anchetat", a spus Gelu Vișan pentru DC News.

[citeste si]

Citiți AICI continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel