Ordonanţe de Guvern. Camera Deputaţilor, decizie

Parlament
Parlament

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat raport favorabil, luni, proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în perioada vacanţei parlamentare. 

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat raport favorabil, luni, proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe în perioada vacanţei parlamentare. Deputaţii jurişti au adoptat forma care a trecut prin plenul Senatului. 

Potrivit proiectului de act normativ, de la data intrării în vigoare a legii, dar nu înainte de încheierea primei sesiuni ordinare parlamentare a anului, Guvernul este abilitat să emită ordonanţe până la 31 august 2018 în mai multe domenii: finanţe publice şi economie, agricultură şi dezvoltare rurală, transporturi, afaceri interne, sănătate, cultură şi identitate naţională, fonduri europene, comunicaţii şi societate informaţională şi să proroge sau să modifice unele termene prevăzute în acte normative cu putere de lege. 

Raportul a fost aprobat cu 12 voturi "pentru" şi 6 - "împotrivă" şi urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor care este for decizional.

Vezi şi:Pensii speciale pentru primari. Senator PNL, vot contrar lui Ludovic Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel