Ordonanța pentru migrația primarilor: Un primar PNL cere pe Facebook ajutorul alegătorilor

OUG care permite migraţia aleșilor locali, timp de 45 de zile, îl pune în dificultate pe unul dintre primarii PNL, întrucât nu se poate hotărî în ce partid să se înscrie. În consecință, alesul local a făcut un apel pe Facebook către prieteni și votanți să-l ajute să decidă.

Primarul comunei Valea Salciei, Marian Muşat, lider al filialei Buzău a Asociaţiei Comunelor din România, a postat pe contul de Facebook al Primăriei şi pe cel personal un sondaj prin care îşi îndeamnă prietenii şi alegătorii să-l sfătuiască în ce partid să se înscrie până la expirarea ordonanţei privind migraţia aleşilor, scrie Mediafax.

"Primarii în 45 zile trebuie să opteze pentru un partid. Unde credeţi că ar fi bine să mă trec? scrie primarul din Valea Salciei care oferă prietenilor şi alternative: 1.INDEPENDENT 2.PNL, 3.PSD, 4. ALTUL" este sondajul postat pe Facebook de către primarul Mușat.

Pe contul Primăriei, alesul local a primit zeci de răspunsuri, cele mai multe indicându-i că ar fi bine să rămână independent, în prezent Muşat fiind membru PNL.

Citește și Victor Ponta, reacție la respingerea ordonanței traseiștilor

Edilul comunei Valea Salciei a explicat pentru sursa citată de ce a a ales să-şi întrebe alegătorii aflaţi pe Facebook către ce partid să meargă: "Mi-e foarte greu să aleg. Această lege a venit înainte de alegeri şi cred că tuturor primarilor ne e greu. Fiecare urmăreşte interesul comunei sale, nu al său personal, iar dacă eşti în opoziţie ai tentanţia da a pleca spre putere, deşi poate n-ai pleca de la partidul pe listele căruia ai fost ales. E greu de ales, de aceea am postat acest apel, pentru a mă ajuta în decizia foarte grea pe care o voi lua. Cred că voi ţine cont, mulţi spun să mă duc independent şi cred că asta voi face, chiar dacă nu o să mai am susţinere de la niciun partid. Mă regăsesc în PNL, dar la Buzău PNL e într-o situaţie ambiguă, au rămas foarte puţini, nu se ştie ce se va întâmpla cu acest partid. O să optez în ultima zi, trebuie să văd şi dacă legea e constituţională sau nu. Fiind preşedinte al Asociaţiei Comunelor cred că ar fi bine să fiu independent, aş reprezenta mai bine primarii, şi cred că asta voi face", a declarat primarul comunei buzoiene Valea Salciei.

Marian Muşat se află la al patrulea mandat de primar al comunei Valea Salciei de 14 ani, fiind în prezent la al patrulea mandat. Iniţial s-a înscris în PSD, iar în PNL se află de șapte ani. La două dintre cele patru alegeri locale, Muşat a candidat singur la postul de primar al comunei Valea Salciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel