Orban, ultimatum pentru PSD. Ce se va întâmpla la prezidențiale

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, luni seară, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, că, în opinia sa, PNL ar trebui să dea un termen scurt PSD-ului și dacă termenul nu este respectat, să retragă miniștrii și să inițieze moțiune de cenzură împotriva Guvernului. 

Întrebat până când vor mai fi în această coaliție, Ludovic Orban a spus: "Din punctul meu de vedere, PNL ar trebui să dea un termen foarte scurt. Dacă termenul nu este respectat, opinia mea este că trebuie să ne retragem miniștrii din Guvernul și să nu lăsăm Guvernul Ponta să stea frumușel, liniștit, la locul lui și să inițiem o moțiune de cenzură împotriva Guvernului".

Liberalul a adăugat: "PNL este intrigat de comportamentul partenerilor noștri, mai ales că domnul Victor Ponta nu este la prima abatere de acest gen în ceea ce privește relațiile cu Partidul Național Liberal. Închei prin a spune că s-a văzut diferența între PSD și PNL la votul pentru ridicarea imunității".

Două variante pentru prezidențiale

Orban a precizat că PNL este în pragul unei decizii majore, care nu este ușoară pentru niciun partid, mai ales într-un an prezidențial. Liberalul a precizat că "în alegerea președintelui României din partea Partidului Național Liberal sunt două variante: să fie sprijinit de PSD, în cadrul USL, sau varianta de a intra candidat din partea PNL sau a unei grupări de forțe de dreapta și să câștige alegerile în turul doi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel