Orban - UE, atac fulminant. Planul de modificare radicală a Uniunii

Premierul Viktor Orban a lansat un nou val de atac la adresa UE.

Dezbaterea care are loc în prezent în Uniunea Europeană vizează libertatea și problema dacă toate statele trebuie să fie "obligate să devină țări de imigrație" sau își pot păstra suveranitatea și să spună "nu" unui astfel de viitor, a afirmat premierul ungar Viktor Orban, într-un interviu televizat citat vineri de MTI, scrie Agerpres.

Între ceea ce gândesc despre imigrație locuitorii din statele vest-europene și acțiunile liderilor acestora există un decalaj care continuă să crească, dar "nu poate crește decât până la un anumit punct" și apoi oamenii "își vor înlătura conducătorii", a avertizat Orban în interviul acordat joi seara postului comercial EchoTV. "Într-un final, majoritatea vor fi de aceeași părere cu noi", a conchis el.

Orban a mai apreciat că Ungaria trebuie să învețe din greșelile Occidentului și că amestecarea culturilor nu va duce la creșterea calității vieții, ci la scăderea ei, ceea ce, potrivit premierului ungar, trebuie oprit cât mai este timp. Mulți dintre cei care susțin migrația "cred cu sinceritate" că amestecul de culturi este calea spre dezvoltarea umanității, ceea ce poate fi entuziasmant, "dar este împotriva bunului simț", a explicat Orban. În opinia sa, acceptarea unor oameni veniți din culturi foarte îndepărtate nu duce la o viață frumoasă, ci la societăți paralele. Am importa ură, antisemitism, sfârșitul egalității de gen și al libertății religioase, a argumentat premierul ungar.

El a notat, referitor la sesizarea de către Comisia Europeană a Curții de Justiție a Uniunii Europene pentru o serie de decizii ale Ungariei, că sunt chestiuni care trebuie luate în serios și că țara sa trebuie să-și prezinte argumentele "în mod convingător". Orban a insistat că problemele "Universității Central-Europene (CEU), pseudo-ONG-urilor și sistemului de cote" (de migranți) duc, toate, la finanțistul american George Soros, "ale cărui probleme duc la rândul lor la chestiunea imigrației". CEU este universitatea lui Soros, care finanțează și conduce ONG-uri, iar migrația face parte din planul său, a mai explicat Viktor Orban, care a prezentat în cursul interviului un document despre care a afirmat că este planul cu șase puncte al lui Soros de transformare a Europei într-o "cultură mixtă". Guvernul ungar luptă împotriva unui "plan foarte real", a dat asigurări Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel