Orban, telefoane la ALDE. Zamfir: "Șmenuiala" asta nu a ținut!

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Daniel Zamfir a comentat încercarea lui Ludovic Orban, vehiculată, de a le propune funcții senatorilor și deputaților ALDE. Acesta i-ar fi sunat personal.

"Vă spun cu toată convingerea că nu a reuşit să îi convingă pe niciunul şi nici nu e greu să nu fii convins de Ludovic Orban. Oamenii îl cunosc. Ştim câte cepe degerate face Ludovic Orban în relaţia cu colegii de partid şi în prezenţa publică. Uitaţi-vă şi la guvernul propus de Orban acum. Păi, cei de la PNL ce credeţi că zic când văd lista de gurvernabili, în varianta în care Ludovic Orban ar fi premeir? Dancă, Câțu, domnul Mocanu? Niște paraşutaţi care nu au avut nico legătură cu partidul. Nu au încredere nici colegii lor în ei. Cum să aibă încredere alţii de la alte partide că vine guvernul Orban şi face ce? În primul rând, cum se construieşte viitorul guvern?

Uitaţi-vă cum stau lucrurile. Deci, e aşa: Barna cu Cioloș, Orban, Băsescu şi Ponta. Domnule, spuneţi-mi dacă doi inşi din aceştia pot sta la masă. Barna nu se mai înţelege cu Cioloș. Rareş Bogdan nu se înţelege cu Orban. Ponta nu vrea cu Băsescu, nici cu Orban, dar nici Băsescu nu vrea cu Orban. Atunci, parlamentarii ce încredere să aibă că această variantă, această adunare de colegi parlamentari este o soluţie pentru România? De ce s-ar duce cineva din ALDE în această grupare? Ce perspective există?", a spus Daniel Zamfir la "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Tipul ăsta de "șmenuială" nu a ținut"

"Domnul Orban, făcând lucrul ăsta de mulţi ani, le-a fluturat aşa pe la nas "domnule, vă asigur eu că veţi fi pe liste. ALDE nu va mai exista, vă asigur eu un loc pe liste, eu sunt supărat pe unii de la PNL, îi dau afară, nu îi pun pe listă, vă pun pe voi". Sunt colegi cărora le-a şi promis post de ministru. Postul ăla, sigur, promis altor 3 persoane. Tipul ăsta de "șmenuială" pe care o practică nu a ţinut la colegii noştri", a mai spus senatorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel