Urmărește emisiunea live


Orban, taxat după o nouă mișcare: Rușinos. Aceasta e adevărata față

Ludovic Orban a fost taxat dur după ce a folosit un cățel într-un clip de promovare.

Tudor-Tim Ionescu, consilier general la Primăria București, din partea ALDE, un om preocupat de soarta animalelor, a reacționat văzând tratamentul aplicat patrupedului.

"Domnule Orban, nici oamenii, nici câinii nu se țin în lanț!

Am văzut imaginile pe care presa le-a prezentat cu cățelul pe care președintele PNL, Ludovic Orban, l-a folosit în clipul propriu de promovare. Este rușinos domnule Orban să vă folosiți de un biet animal și după aceea să îl abandonați în cușca din curtea sediului. Nu v-ați mulțumit doar să îl aruncați într-o cușcă pe bietul câine, ci ați decis să îl puneți și în lanțuri. Halal preocupare pentru animale arătați domnul Orban, alături de toți trepădușii dumneavoastră de la sediu.

(w670)

Aceasta este adevărata dumneavoastră față, aceea de a ține în lanțuri un câine, nu aceea de persoană care se presupune că iubește animalele. Le iubiți doar de ochii lumii, faceți poze, clipuri cu ele și apoi le aruncați în cuști! De ce ? pentru că nu vă pasă domnule Orban, nici dumneavoastră, nici celor care ocupă sediul PNL din Modrogan?

Elemente de privare de libertate

Câinele e prietenul omului domnule Orban, asta în caz că nu știați. Așa-i mulțumiți unui animal nevinovat pentru că a participat în clipurile dumneavoastră electorale, pentru că l-ați folosit pentru propria imagine?

Lanțurile, cătușele, aceste elemente de privare de libertate sunt și elementele care vă caracterizează domnule Orban. Sunteți un prieten al celor care au făcut festivalul de cătușe, iar dumneavoastră dacă nu puteți să puneți cătușe oamenilor, puneți animalele în lanțuri.

Ieri ați făcut o plângere penală împotriva unui om politic. Îl doriți în lanțuri. Astăzi vedem imagini cu un cățel de care v-ați folosit în clipuri electorale, pe care-l țineți în lanțuri ! Libertatea pentru dumneavoastră nu există! Unde vă veți opri nu știu, dar fac apel public la dumneavoastră să eliberați acel cățel din lanțuri!

Libertatea este mai presus de orice joc electoral al dumneavoastră!", a spus Tudor-Tim Ionescu.

[citeste si]

Vezi și: Oana Zamfir: Nu au vrut să vină în emisiune! A fost imposibil să găsim

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel