Orban spune despre Weber că e ”DUȘMANUL POPORULUI”: Avocatul PSD

Renate Weber
Renate Weber

Premierul Ludovic Orban spune că în ultima vreme Avocatul Poporului se comportă ca ”Dușmanul poporului”. 

Avocatul Poporului a cerut ca elevii care trebuie să dea Bacalaureatul să poată intra în licee, fără a le fi măsurată temperatura sau fără a ține cont de pragul de 37,3 grade. VEZI AICI

Întrebat despre acest aspect, Ludovic Orban a spus despre Renate Weber că ”are atitudini și acțiuni care o transformă nu în Avocatul Poporului, ci în dușmanul poporului.

”În ceea ce privește măsurarea temperaturi, există în multe țări, și este ajutat chiar omul. Cu privire la prezența la examen, e reglementată, nu cred că are vreun motiv Avocatul Poporului să ia pozițiile pe care le ia, decât de natură politică, pentru că-n ultima vreme se pare că se comportă mai mult ca avocatul PSD, nu al românilor. Pentru cei care nu vor putea susține examenul, se va organiza o sesiune ulterioară, la două săptămâni, asta e decizia care a fost anunțată, niciunui copil nu-i va fi răpit dreptul de a da examenul” a explicat Ludovic Orban. 

Contactată de DCNews, Renate Weber, Avocatul Poporului, nu a dorit să dea niciun răspuns la afirmațiile premierului Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel