Orban: Social-democraţii fug ca dracul de tămâie de alegerile anticipate

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Liderul PNL, Ludovic Orban, a abordat şi subiectul alegerilor anticipate în conferinţa de presă de luni. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre alegerile anticipate, afirmând că "social-democraţii fug ca dracul de tămâie de alegerile anticipate". Acesta a vorbit şi despre parlamentarii care ar putea boicota strategia pentru anticipate, afirmând că aceştia "vor fi supuşi oprobiului public".

"Noi când am demarat toate procedurile legate de anticipate... vom realiza toate eforturile pentru atingerea acestui obiectiv, pentru că altfel cei care-şi imaginează că pot să-şi salveze scaunul, pensia specială şi leafa nemeritată până la finalul mandatului chiulind de la lucrările Parlamentului, boicotând deciziile constituţionale şi regulamentare îşi fac un calcul greşit. Oprobiul public va fi uriaş şi va sancţiona grav orice formaţiune politică ce va încerca să torpileze proiectul de declanşare a alegerilor anticipate", a mai declarat Ludovic Orban. 

"Nu am purtat, nu intenţionez şi nu voi purta niciodată discuţii cu liderii PSD privitoare la procedura alegerilor anticipate. Se pare că, la ora actuală, social-democraţii fug ca dracul de tămâie de alegerile anticipate", a mai afirmat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel