Candidați Primăria Capitalei. Orban, în sondaje - surse

Orban
Orban

În sondajele pe care le vor face liberalii, în perioada următoare, ar urma să fie sondat chiar şi Ludovic Orban, pentru varianta de candidat la Primăria Capitalei, potrivit surselor Antena 3.

Liberalii îşi doresc să vină cu un candidat foarte bun, care să fie contracandidatul puternic faţă de actualul primar al Capitalei. Gabriela Firea spunea că îşi doreşte un alt mandat la Primăria Capitalei.

Potrivit surselor politice Antena 3, liberalii nu ar avea acel om, în acest moment, iar o variantă ar putea fi actualul premier, Ludovic Orban. Deşi s-a vehiculat numele lui Rareş Bogdan ca fiind o variantă pentru Primăria Capitalei, potrivit surselor citate anterior, Ludovic Orban nu ar fi de acord cu această variantă şi ar prefera să îl lase pe acesta în continuare la Bruxelles pentru mandatul de europarlamentar, pentru o perioadă de 5 ani.

În acele sondaje pe care le vor face liberalii îl vor sonda şi pe Rareş Bogdan dar şi pe Nicușor Dan, deşi surse politice Antena 3 susţin că liberalii ar vrea un candidat propriu şi nu un candidat care să fie susţinut de PNL şi USR dar şi de cei de la PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel