Orban SARE la Firea. ”SIFONEZI banul public”

Irina Constantin / 08 feb 2020 / 12:50 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Ludovic Orban a atacat-o pe Gabriela Firea, în conferința de alegeri a PNL București. 

”Inima României - Bucureștiul - suferă pentru că a fost băgată în stop-cardiac de către o administrație incompetentă, iresponsabilă, care și-a bătut joc de fiecare bucureștean în ultimii nu 4 ani, ci-n ultimii 12 ani.” a spus Ludovic Orban, la conferința de alegeri PNL București. 

”Nu mai putem permite funcționarea unui sistem de alimentare cu energie termică care să aibă un randament  de sub 20%. 80% din banii pe care-i tocăm pentru energia termică se duc în aer, în pământ sau ies afară prin pereții locuințelor. Trebuie să luăm modele din capitale europene, pe care să le aplicăm imediat.” a afirmat liderul PNL, care a acuzat că Primăria Capitalei putea lua 178 de milioane de euro pentru modernizarea rețelei, dar a pierdut banii pentru că ”este incompetentă, pentru că nu înțelege nimic din nevoile reale și nu are capacitatea să deruleze niciun proiect serios pentru București”. 

Sectoarele 2 și 3, FĂRĂ APĂ CALDĂ și CĂLDURĂ. Firea, acuzații de SABOTAJ: Depunem PLÂNGERE PENALĂ

Ludovic Orban acuză că marile proiecte de investiții din București sunt blocate, întârziate sau abandonate. 

”Nu poți să rezolvi problemele bucureștenilor dacă tu sifonezi banul public în lefuri nesimțite date angajaților din niște companii inventate, populate cu clientela politică a PSD, dacă sifonezi banul public în tot felul de vouchere și tot felul de bairamuri și evenimente care nu aduc nimic localității” a acuzat Ludovic Orban.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25