Orban, săgeți către Cioloș: Ar fi o decizie neinspirată

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că "ar fi o decizie neinspirată" ca fostul premier Dacian Cioloş să construiască un partid, pentru că acesta ar cauza "o fărâmiţare suplimentară" pe scena politică. 

Întrebat într-un interviu difuzat duminică de postul Digi 24 dacă îl vede pe Cioloş construind un partid nou pe scena politică, Orban a răspuns: "Cred că ar fi o decizie neinspirată din partea domniei sale să se apuce să mai construiască un partid pe dreapta sau mă rog (...) în zona ne-PSD, pentru că ar fi o fărâmiţare suplimentară". 

Totodată, Orban nu consideră că un partid nou al lui Cioloş ar lua voturi de la PNL. "Nu cred că ar lua voturi de la Partidul Naţional Liberal, sincer (....) Poate ar reuşi să reactiveze politic anumite segmente, dar care nu sunt foarte puternice din punct de vedere numeric", a declarat liderul PNL, scrie Agerpres.

Orban a mai spus că se află "în relaţii normale" cu Cioloş, precizând că acesta ştie că "dacă vrea, poate în orice moment să se înscrie în PNL". 

Totodată, întrebat dacă mai există "prăpăstii în teritoriu" între fostul PNL şi fostul PD sau PDL, Orban a precizat: "Nu, această graniţă, să spun, invizibilă care exista aproape nu mai există astăzi în partid". 

El a mai spus că îşi doreşte ca oamenii de valoare din PNL să fie puşi în evidenţă 

"În primul rând să îi scoatem în valoare pe oamenii de calitate din partid (...) Suntem deschişi pentru oameni de valoare din afara partidului şi chiar (...) mă străduiesc să conving cât mai mulţi oameni cu prestigiu, cu credibilitate să vină înspre Partidul Naţional Liberal", a afirmat Orban. 

Potrivit liderului PNL, un obiectiv prioritar este reactivarea comisiilor de specialitate ale partidului, care vor elabora "documentele de poziţii" şi vor stabili "obiectivele strategice".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel