Orban: "Revoluţia bunului-simţ" nu poate fi făcută cu Becali, Honorius Prigoană şi Plăcintă

ludovic_orban
ludovic_orban

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, vineri pentru NewsIn, că românii care susțin PNL sunt oameni educați, drept pentru care "Revoluția bunului-simț" nu poate fi făcută cu Gigi Becali, Honorius Prigoană sau Sorina Plăcintă.

Ludovic Orban atrage atenția liberalilor că noii membri cooptați în partid ar putea genera rezerve din partea electoratului lor.

"Eu nu mă simt confortabil ca Gigi Becali să devină colegul meu de partid. PNL este susţinut de oameni cu o educaţie ridicată, iar Becali nu poate fi reprezentativ pentru PNL. Riscăm ca prin această grefă să generăm rezerve din partea alegătorilor noştri. Cred că <<Revoluţia bunului - simţ>> nu poate fi făcută cu Becali, Honorius Prigoană şi Plăcintă", a declarat Ludovic Orban, adăugțnd că  aşteaptă o poziţie oficială din partea conducerii PNL privind protocolul de susţinere între PNG şi USL.

"Revoluţia bunului-simţ" a fost sloganul de campanie al liderului PNL Crin Antonescu la ultimele alegeri prezidenţiale.

Europarlamentarul Gigi Becali a anunțat, joi seară, la România TV că va candida la alegerile parlamentare susținut de USL, în sectorul 6 al Capitalei într-un colegiu al PNL, dar o fuziune PNG-PNL nu va avea loc.

“Eu am vrut să intru la liberali pentru că îmi place alianţa asta Antonescu-Ponta. Am vrut să ajut această alianţă, această tovărăşie Antonescu-Ponta, nu neapărat pentru că mă interesau pe mine liberalii. Eu am discutat doar cu domnul Antonescu, care mi-a zis că se va consulta cu ceilalţi din partid, după care îmi va da un răspuns. Eu aştept un răspuns din partea domnului Antonescu. Ce au spus ceilalţi, e problema lor", a declarat Gigi Becali.

Nici ministrul Culturii, Puiu Haşotti, nu s-a declarat foarte încântat de o eventuală fuziune a PNL cu Partidul Noua Generație, el considerând că o decizie în acest sens ar trebui luată numai după scrutinul legislativ din 9 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel