Orban, reproșuri grele pentru Iohannis după alegerea Alinei Gorghiu

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban spune că Alina Gorghiu l-a învins în bătălia pentru șefia partidului deoarece a fost susținută de președintele ales al României, Klaus Iohannis. Orban precizează că ar fi cumpănit mai mult candidatura la președinția PNL dacă ar fi știut că Iohannis are o preferință.

”Am pierdut pentru că domnul Iohannis a sprijinit un alt candidat. PNL l-a sprijinit pe Iohannis pentru a ajunge președintele României. Nu am ce să-mi reproșez în relația cu Iohannis. M-am retras din competiția pentru președinția PNL atunci când s-a angajat în competiție și sunt primul care l-a propus public pentru președinție. A avut o preferință pe care și-a exprimat-o, probabil a avut rațiunile domniei sale”, a declarat Orban, joi seară, la B1 Tv.

Antonescu, despre Gorghiu: Oricine ar fi fost susținut de Iohannis era favorit

Vicepreședintele liberal spune că se aștepta ca partidul să aleagă președintele interimar, o urmă de nemulțumire exprimată joi și de fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, cel care l-a votat pe Orban.

”În momentul în care mi-am anunțat intenția de ca candida la președinție am discutat cu Iohannis. Dacă aș fi știut că are o preferință m-aș fi gândit de mai multe ori dacă să candidez sau nu. Am crezut că alegerea se va face pe baza PNL. Nu s-a făcut așa, am fost pus într-o situație pe care nu am prevăzut-o. Totuși am declarat public că odată ce a fost aleasă Alina Gorghiu beneficiază de susținerea mea totală. Am declarat public că m-am angajat în campania electorală în fața cetățenilor să punem în practică un proiect”, a afirmat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel