Urmărește emisiunea live


Orban, replică TARE pentru Boc, după ce a spus că i s-a terminat benzina: Am recunoscut, într-adevăr...

Ludovic Orban replică pentru Emil Boc/ foto captură video PNL
Ludovic Orban replică pentru Emil Boc/ foto captură video PNL

Ludovic Orban i-a dat replica lui Emil Boc care a spus despre liderul PNL că i s-a terminat benzina. 

Boc: Benzina lui Orban se apropie de sfârșit

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, lider marcant în PNL, a afirmat, despre Ludovic Orban: ”Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se apropie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor”. 

Orban: Viitorul sunt mașinile electrice. N-am nevoie de benzină, ci de baterii. Sunt Duracell

Ludovic Orban i-a răspuns astăzi. Întrebat ce mai are de oferit PNL-ului, președintele partidului a răspuns: ”Domnul Boc a spus că mi s-a terminat benzina și am recunoscut. Într-adevăr, nu mai am benzină, pentru că viitorul sunt mașinile electrice și nu mai e nevoie de benzină, e nevoie de baterii, iar în materie de baterii, unii colegi îmi spun Duracell. N-am nevoie de benzină, am ce-mi trebuie, o energie suficient de mare astfel încât să ofer și mai mult Partidului Național Liberal decât am oferit în cei patru ani în care am condus partidul. Să nu uităm că am preluat partidul într-o stare destul de proastă, un partid aflat în opoziție, un partid în care era lumea cam demoralizată, nu mai credea în victorie și am câștigat aproape toate bătăliile, iar la finalul alegerilor care au avut loc, am dus PNL în poziția de principal partid de guvernământ.

Ludovic Orban dorește să rămână la conducerea PNL după Congresul de la finalul lunii septembrie. Florin Cîțu, premier al României, dorește aceeași funcție de la conducerea PNL, el fiind susținut și de Emil Boc. 

Consultantul politic Cozmin Gușă a lansat, vineri, în emisiunea ”Deferiți mass-media” de la DCNews și GoldFM, o ipoteză interesantă, cea a unui alt candidat care urmează să intre în cursa pentru șefia PNL, candidat care ar și urma să câștige și să ajungă președinte al Partidului Național Liberal. 

Vezi aici mai mult despre ipoteza lansată de Cozmin Gușă: EXCLUSIV  Răsturnare de situație la vârful PNL. Gușă anunță că încă nu s-a înscris în cursă CÂȘTIGĂTORUL. Ipoteză TARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel