Orban, replică lui Antonescu după acuzațiile de complot

Liberalul Ludovic Orban a avut o primă reacție după ce fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a sugerat că în interiorul PNL a existat un complot pentru înlăturarea sa din postura de prezidențiabil în favoarea lui Klaus Iohannis.

"Nu l-a sfătuit Iohannis pe Antonescu să fixeze obiectivul la 20% sau să-și prezinte demisia. Și Iohannis și întreaga conducere a PNL au demisionat din fruntea partidului în urma rezultatului de la PE. Orice membru poate să candideze la orice funcție sau la orice funcție pentru care PNL formulează propuneri. Faptul că Iohannis și-a depus candidatura la șefia PNL și și-a arătat disponibilitatea de a candida la Președinția României dacă PNL va considera că este un candidat potrivit, acest lucru este un lucru perfect democratic, perfect normal prin care în mod evident dl Iohannis vrea să ajute PNL și nu să-i facă un rău. Sunt convins că îl susține și Antonescu", a declarat Orban, într-un interviu acordat evz.ro, întrebat despre acuzațiile lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu a declarat recent că liberali precum Ludovic Orban și Teodor Atanasiu promovau în spațiul public ideea înlocuirii sale din funcția de prezidențiabil cu Klaus Iohannis, acțiune de care primarul Sibiului nu era străin.

"Eu nu cred în teoria conspiraţiei la care face referire Antonescu", a spus și liderul PNL Alba, Teodor Antonescu, referitor la declarațiile liderului liberal.

Udrea: Iohannis l-a trădat până la capăt pe Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel