Orban, reacție după ce Weber a atacat Legea carantinării

Foto AGERPRES
Foto AGERPRES

Premierul Ludovic Orban a făcut declarații după ce Avocatul Poporului a atacat vineri la CCR Legea carantinării.

'După ce 3 săptămâni nu am avut nicio posibilitate de a lua măsuri de tratare sub supraveghere medicală sau de izolare, carantinare a pacienților diagnosticați ca fiind pozitivi, pe lângă asta nu am avut posibilitatea sa luăm nicio măsură să putem izola persoanele de contact ale fiecărei persoane depistate pozitiv, dupa ce s-a vazut ce efecte grave, dramatice a avut lipsa cadrului legislativ, Avocatul Poporului recidivează și atacă și o lege, care a fost adoptată de Parlament în urma deciziei CCR, tot la sesizarea Avocatului Poporului.' a spus Orban.

'Lucrurile se îndreaptă într-o direcție pe care, personal, nu o înțeleg. Persistența în a ataca legi fundamentale care permit Guvernului și autoritățile sanitare să se lupte împotriva epidemiei mi se pare un atac împotriva intereselor fundamentale ale României.' a spus premierul Ludovic Orban, după ce Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea carantinării.

VEZI ȘI Am contactat-o pe Weber, Avocatul Poporului, după atacul lui Orban. EXPLICAȚII CLARE în scandalul Legii carantinării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel