Orban, răspuns pentru medicii de familie. Ce se întâmplă cu Virgil Guran

Ludovic Orban le-a oferit un răspuns medicilor de familie, după declarația controversată făcută de Virgil Guran. Aceștia au cerut demiterea sa.

"Vom avea o discuţie cu domnul ministru şi cel mai probabil vom avea şi o întâlnirea cu reprezentanţii asociaţiilor medicilor de familie. Deja, medicii de familie sunt implicaţi. Trebuie stabilită modalitatea de implicare a medicilor de familie pentru că sunt mulţi medici de familie cu care am vorbit şi eu şi care dintre pacienţii pe care îi au dacă sunt pozitivi ei sunt într-o permanentă consultare, urmăresc evoluţia stării de sănătate.Va trebui să stabilim nişte reguli un pic mai clare şi beneficiile pe care le au medicii de familie în cadrul bătăliei anti-COVID pentru serviciile medicale. Este posibil să însemne bani în plus pentru medicii de familie pentru că atâta timp cât şi alte categorii beneficiază de nişte sporuri... Despre declarațiile domnului Guran nu ştiu, nu sunt la curent. Dacă au fost declaraţii care au fost nepotrivite, care au jignit, îmi cer eu scuze... Domnul Guran nu este consilierul meu pe probleme de sănătate. Are alte atribuţii. Toate declaraţiile pe domeniul sănătăţii sunt date de Ministerul Sănătăţii, de Casa de Sănătate şi de specialiştii implicaţi", a spus Ludovic Orban.

Ce a declarat Virgil Guran

"Vă spun că trebuie să luăm măsuri urgente, de la minut la minut se schimbă lucrurile şi acum, cu tot respectul pentru opoziţie şi pentru toată lumea, nu ştiu ce înseamnă să guvernezi când guvernezi într-o pandemie şi în ceva care n-a mai fost, la care nu se pricepe nimeni, nu poate să previzioneze nimeni exact exact ce se întâmplă şi trebuie să iei nişte măsuri. Dacă nu eşti ferm, vom pierde. Trebuie să înţeleagă toată lumea acest lucru şi nu vrea nimeni.... Cine vrea să trimită medici să moară sau... Doamne fereşte de aşa ceva. Din păcate să ne uităm în Italia, Spania, tot aşa, sunt foarte mulţi medici, s-au infectat, ce să facem? E ca la militari - revin la militari - îi trimiţi la război, mor o parte dintre ei, din păcate", a declarat Virgil Guran, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel