Orban, provocare pentru Dragnea

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, că îl provoacă pe liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, la o dezbatere televizată privind starea naţiunii. 

"Îl provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică privind situaţia României astăzi, privind distrugerea sistematică a economiei de către Guvernul PSD şi privitor la direcţia pe care trebuie să se îndrepte România. Este momentul ca vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte. Liviule, dacă eşti bărbat, dacă ai curaj, dacă nu ţi-e ruşine de ce ai făcut, te aştept la orice oră, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstită, directă privind starea naţiunii, privind direcţia în care se îndreaptă România. Faptul că te ascunzi în spatele lătrăilor de partid şi al pseudo-analiştilor care funcţionează ca purtători de cuvânt ai PSD, nu face decât să inducă o ceaţă suplimentară asupra realităţii economice româneşti", a afirmat Ludovic Orban, la Parlament. 

El a menţionat că "doar o dezbatere faţă în faţă poate să permită cu adevărat ca cetăţenii să înţeleagă ce se întâmplă în România şi cine are dreptate".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel