Orban, propus din nou premier de Iohannis. Chirieac: LOVITURĂ la rădăcină!

Bogdan Chirieac a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat că propunerea pentru funcția de premier al României este Ludovic Orban.

„Cred că alegerea președintelui este cea mai nefericită cu putință. Să-l impui, într-un asemenea moment, pe domnul Ludovic Orban prim-ministru, după ce și-a retras singur mandatul când a fost numit din nou ca premier, după episodul celor 25 de OUG date într-o noapte... Vom deconta ca țară, ca națiune alegerea lui Orban”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, vineri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Președintele avea toate posibilitățile cu putință să numească o personalitate necontestată din interiorul PNL. A ales această cale. Eu, personal, nu înțeleg demersul președintelui. Eu cred că domnia sa trebuie să rămână etalonul încrederii în România.

În această țară, putem ajunge în situația când vor trebui date ordine dintre cele mai detestabile. Și este esențial, ca, în afară de doctorul Arafat, persoana cu cea mai mare credibilitate în România în acest moment, să ai și un politician. Dar ce facem când președintele dă credibilității sale o lovitură la rădăcină impunând acest individ ca prim-ministru al României, după ce s-au întâmplat toate lucrurile despre care știm cu toții?!

Există nenumărate alte personalități în PNL care puteau să ocupe funcția și poate făceau și treabă", a conchis Bogdan Chirieac.

În prezent, Ludovic Orban este izolat la Vila Lac 1, după ce a intrat în contact cu Vergil Chițac, parlamentarul confirmat cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel