Orban, plângere penală. Dragnea: Antisemitism instituțional!

liviu dragnea
liviu dragnea

Liviu Dragnea a avut o reacție dură după ce Ludovic Orban a semnat o plângere penală împotriva premierului Dăncilă.

Dragnea l-a acuzat pe Orban și PNL de ”antisemitism instituțional” după ce liderul PNL a acuzat-o pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare.

„Se conturează sau se poate contura ideea că vorbim printre alte prostii și de antisemitism instituțional. În momentul în care, citind această plângere penală se vorbește de acuzații de înaltă trădare pentru un oficial care a avut întâlniri oficiale cu șefi de stat și de Guvern din altă țară.

E tratat statul Israel ca o putere straină cu care suntem în conflict. Duăa părere noastră e o acțiune care aduce deservicii majore României. Atât cei care au conceput plângerea penală și cel care și-a asumat-o dau dovadă de mare iresponsabilitate.

Sunt acuzați cetățeni israelieni că sunt agenți de influență, fără niciun fel de responsabilitate, fără o minimă bază, dovadă sau probă. Înseamnă, pe acest precedent, că toți consultanții străini care au fost în România și care vor mai veni, că sunt agenți de influență și cei care au lucrat cu ei pot fi acuzați de înaltă trădare”, a declarat Dragnea după ședința PSD.

Liderul social-democrat a mai adăugat că PSD nu va recurge la suspendarea președintelui Klaus Iohannis, dar și-a arătat speranța că această plângere va fi retrasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel