Orban, plângere. Cristea, europarlamentar: Trădare a fost ceea ce s-a întâmplat atunci

Andi Cristea, europarlamentar PSD, a reacționat după ce Ludovic Orban a depus plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă.

"Domnul Orban folosește cuvinte prea dure pentru o realitate de care se ține departe cât poate de mult: cea a seriozității în treburi de stat. Probabil dorește să își facă avânt, ca în poză (n.r. - fotografia în care Orban se dă în leagăn), ca să se ridice și dumnealui și PNL peste 20 la sută. Plângerea dumnealui ar trebui să fie o plângere de milă la adresa sa și a partidului, despre starea în care se află, fiind departe de ideea de alternativă.

Trădare a fost ceea ce s-a întâmplat când au a fost la guvernare în 1996-2000 și a fost dezastru economic-aia da inflație masivă!, și când "jumătatea lor organizată", PDL, a tăiat, 2010-2012 salariile și pensiile românilor. Da, PSD e "vinovat": e vinovat că îi pasă de oameni, e vinovat că vrea ca românii să trăiască mai bine și țara să fie jucătoare în plan internațional! În rest, e bine că PNL descoperă politica externă, acum își dă seama poate că nu are una nici internă, nici externă", a fost mesajul lui Andi Cristea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel