"Orban, pe făraș" – drept la replică. Lideri PNL, poziții oficiale

PNL
PNL

În urma articolului "Ludovic Orban, pe făraș. Mișcare de amploare în PNL: Negocieri în partid", publicat miercuri, 25 iulie, PNL a transmis un drept la replică.

Biroul de presă al PNL a transmis pozițiile oficiale exprimate de lideri ai PNL despre care se face vorbire în articolul de presă menționat:

Declarația președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican:

„Informația privind filiala PNL Vâlcea, conform căreia organizația pe care o conduc ar susține convocarea unui congres extraordinar pentru noi alegeri în cazul funcțiilor de conducere de la nivel central este falsă.

Infirm, în mod categoric, existența vreunei liste de semnături la care se face referire în articolul dumneavoastră".

Declarația președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu:

"Dezmint orice discuție la nivelul filialei pe care o conduc legată de organizarea unui congres extraordinar, de strângerea unei liste semnături ori de contestarea actualei conduceri a Partidului Național Liberal și declanșarea unor noi alegeri.

Astfel de informații sunt complet false și fac parte dintr-o zvonistică concertată împotriva Partidului Național Liberal și a conducerii partidului, direcționată de adversarii noștri politici. PNL se află de un an de zile pe un parcurs pozitiv care a consolidat partidul în raport cu PSD. Acest foc încrucișat orientat împotriva conducerii PNL nu face decât să confirme faptul că drumul ales de liberali este cel corect".

Declarația președintelui PNL sector 4, Răzvan Sava:

„În filiala PNL Sector 4 nu s-a luat în dezbatere și nu s-a luat nicio decizie privind organizarea unui congres extraordinar, iar filiala nu susține niciun demers de schimbare a domnului Ludovic Orban din funcția de președinte al PNL.

Menționez, în calitate de președinte al filialei PNL Sector 4, că nu am semnat nicio listă precum cea invocată în articolul menționat. De peste o lună de zile filiala PNL Sector 4 este menționată alături de alte filiale ale PNL ca făcând parte dintr-un grup de „puciști". Toate aceste știri nu sunt altceva decât niște minciuni sfruntate care fac parte dintr-o campanie de dezinformare orientată împotriva PNL".

Declarația președintelui PNL sector 1, Victor Picu:

„Nu s-a discutat un astfel de subiect în filiala PNL Sector 1 și prin urmare nu există o asemenea decizie, precum cea atribuită filialei, de a susține organizarea unui congres extraordinar și schimbarea conducerii actuale a PNL".

Declarația președintelui PNL Sector 3, Florin Alexe:

„Resping, în mod categoric, informațiile atribuite în fals filialei PNL Sector 3 privind susținerea pentru organizarea unui congres extraordinar și schimbarea actualei conduceri a PNL. Nu am cunoștință de vreo listă de semnături la care se face referire în articolul menționat. Consider că această campanie de fake-news împotriva Partidului Național Liberal trebuie să înceteze, iar adversarii noștri politici să-și asume în mod deschis lupta politică și nu prin interpuși".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel