Orban: nu înțeleg de ce Dragnea s-a cuplat cu Tăriceanu

Ludovic Orban spune că nu înțelege cum Liviu Dragnea a ajuns la o înțelegere cu Tăriceanu în condițiile în care PSD susține familia tradițională. Totodată Orban consideră că PSD ''disprețuiește " alegătorii. 

(...)"Am văzut că Dragnea susţine familia tradiţională. Nu înţeleg de ce s-a cuplat cu Tăriceanu," a declarat Ludovic Orban. 

Totodată, candiatul PNL este de părere că majorarea salarială a angajaților din Sănătate și Educație nu are acoperire. 

Atâtea aberaţii am văzut în această campanie electorală...PSD-ul îi dispreţuieşte pe alegători, îi dispreţuieşte pe oameni dacă îşi imaginează că mai poate să îi mai ducă cu zăhărelul cu promisiuni lipsite de acoperire. Nicio ţară din lumea asta nu îşi permite un asemenea deficit la fondul de pensii. Este o minciună. Am întâlnit mii de pensionari în această campanie care înţeleg foarte bine că această promisiune este o promisiune mincinoasă. Pensiile nu pot să crească decât dacă îţi cresc numărul de salariaţi şi salariul mediu pe economie. Eu dacă aş fi alegător, dacă vine cineva să mă convingă să îl votez trăgând nişte minciuni atât de gogonate, l-aş trimite la plimbare. Cred că acest lucru o să îl facă cât mai mulţi cetăţeni români şi cât mai mulţi oameni din judeţul Teleorman," a mai spus Orban, citat de Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel