Orban - Merkel, întrevedere. Băsescu: El a aranjat întâlnirea. M-a trădat

orban merkel
orban merkel

Traian Băsescu a vorbit la România TV despre întâlnirea pe care Ludovic Orban a avut-o cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Astfel, Traian Băsescu este convins că întâlnirea a fost aranjată de Siegfried Mureșan, cel pe care l-a propus de două ori pentru funcția de premier și care a trecut recent de la PMP la PNL. Băsescu a mai precizat că Mureșan este un apropiat al partidului lui Merkel.

Siegfried Mureșan „are o susținere puternică în partidul doamnei Merkel și cu certitudine i-a aranjat o intâlnire (nr. cu Orban)”, spune Băsescu. 

„Am crescut atâția tineri care m-au trădat așa că încă unul în plus nu contează. Mie mi-a făcut un singur rău. Aveam doi europarlamentari. Au plecat amândoi, nu vom avea reprezentanți în secțiile de votare la europarlamentare. Măcar atâta bun simț să fi avut să nu ne fi lăsat fără reprezentanți”, a mai adăugat fostul președinte Traian Băsescu.

Totodată, Băsescu a mai spus că deși îl vede pe Mureșan premier, mai ales că l-a propus de două ori, are o experiență politică mult prea mare și e covins că o majoritate precum PSD-ALDE nu poate fi doborâtă.

VEZI ȘI Dăncilă, plângere penală. Băsescu: "Iohannis s-ar compromite!". Atac devastator la Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel