Orban le-a zis parlamentarilor PNL să nu-și ia vacanță de Crăciun

Guvern PNL
Guvern PNL

Ludovic Orban le-a spus parlamentarilor PNL, la ședința BEx de astăzi, să nu plece în vacanță, în perioada următoare. 

Ludovic Orban le-a spus parlamentarilor PNL să nu plece, în perioada următoare, deoarece vor fi prezentate angajările răspunderii asumate de Guvern, iar bugetul ar putea veni la adoptare între Crăciun și Revelion, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

În Biroul Executiv de luni, liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis liberalilor să fie prezenți la muncă în perioada care va veni, fiindcă este posibil ca Legea bugetului de stat pentru anul 2020 să intre în procedură legislativă în intervalul 15 - 20 decembrie, au adăugat sursele citate. O altă variantă luată în calcul ar fi ca Executivul să își asume răspunderea și pe Legea bugetului de stat, au explicat sursele menționate.

Orban, întâlnire cu Iohannis

Ludovic Orban va avea luni iar o întâlnire cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, la care va participa și Florin Cîțu, înaintea moțiunii simple care va fi votată la Senat. Discuțiile ar putea fi o analiză a Ministerului Finanțelor și Legea bugetului de stat, au spus surse politice pentru Mediafax.

Potrivit agendei oficiale, premierul Ludovic Orban și Florin Cîțu vor merge la ora 12.00 la Palatul Cotroceni. Unul dintre subiecte ar putea viza analizarea situației la Ministerul Finanțelor Publice, la o lună de la învestirea Guvernului. O altă temă care ar putea fi abordată este Legea bugetului de stat. Premierul Ludovic Orban a afirmat că va merge cu proiectul de buget în Parlament, în timp ce Klaus Iohannis nu a exclus o asumare a răspunderii de către Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel