ORBAN: Interceptările din dosar, transcrise greșit. Cum l-a surprins Urdăreanu

Ludovic Orban a fost, marți, în fața magistraților, pentru a da declarații în dosarul în care este urmărit penal pentru cumpărare de influență. 

Dosarul a fost construit pe o greşeală de transcriere a unor interceptări, spune Ludovic Orban.

"Din discuțiile care au fost înregistrate de domnul Urdăreanu nu reiese faptul că, sigur că există o transcriere neconformă cu înregistrarea care apare în rechizitoriu și pe care am sesizat-o, în care se spune, se transcrie că Cozmin, Sorin, mi-au cerut. Nu e așa! Eu am spus o tranșez cu Cozmin, cu Sorin și cu alții. O tranșez! Și era vorba de faptul că televiziunile (...) sunt într-o situație dificilă și că folosesc ocazia de campanii pentru a mai obține bani și mă refeream la televiziuni, nu la persoane. Deci e evidentă intenția de a discuta despre finanțarea legală pe care de altfel am și pomenit-o anterior în discuție cu domnul Urdăreanu" a precizat Ludovic Orban.

Tiberiu Urdăreanu ar fi înregistrat discuţia în care Ludovic Orban îi cerea bani pentru a-şi plăti apariţiile televizate în campania electorală de la Primăria Capitalei.

”Văzând anunțul că a devenit candidat oficial al PNL pentru București i-am dat un mesaj de felicitări. (...) La 1 Martie 2016, Orban m-a contactat telefonic urmând ca ulterior în cursul aceleiași zile să ne vedem la domiciliul meu. La un moment dat, spre sfârșitul întâlnirii Orban, cel puțin aşa am perceput, mi-a solicitat sprijin financiar pentru campanie. Tot ceea ce am înțeles la acel moment a fost ca acel sprijin i-ar fi de folos în relația cu media . (...) L-am înregistrat cu un reportofon pe care l-am purtat asupra mea” a spus Urdăreanu în sala de judecată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel