Orban îi recomandă lui Nica să demisioneze dacă e nemulțumit de alegeri. Replica serii

Orban / Foto gov.ro
Orban / Foto gov.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a recomandat lui Alin Nica să își dea demisia dacă nu este mulțumit de modul în care s-au derulat alegerile în organizația pe care o conduce. Replica a venit marți seară. 

Întrebat ce părere are despre declarația lui Alin Nica, după ce liderul PNL Timiș a spus că Ludovic Orban nu mai e președintele său de partid după scandalul dintre liberalii din Timișoara, Ludovic Orban a spus, marți, că, în cazul în care este nemulțumit, Nica trebuie să își dea demisia.

„Dacă este nemulțumit de modul cum s-au derulat alegerile în Timișoara, trebuie să își dea demisia pentru că la momentul organizării alegerilor, colegul meu, Alin Nica, era președinte și la județ, președinte și la municipiu, un interimar, nimic de zis. (...) Nu am avut nicio implicare în organizarea alegerilor de la Timișoara, toate alegerile au fost organizate de conducerea județeană și municipală, în care domnul Nica era președinte și la județ, și la municipiu”, a spus Ludovic Orban. Acesta a insistat că „orice s-a întâmplat la aceste alegeri este responsabilitatea organizatorilor alegerilor”.

Nica, replică

Marți seară, la Antena 3, Mihai Gâdea l-a întrebat dacă își dă demisia. 

„De ce să-mi dau demisia?! Că sunt nemulțumit?!”, a apus acesta, lăsând să se înțeleagă că nu-și va da demisia. 

Amintim că, sâmbătă, au avut loc alegeri pentru conducerea PNL Timişoara, însă susținătorii celor doi candidaţi s-au certat. Alin Nica a suspendat scrutinul, însă mai mulți liberali au rămas în sală și l-au ales pe Raul Ambruş drept președinte PNL Timişoara.

Ulterior, Alin Nica a declarat că „setea de putere personală nu poate justifica distrugerea unui partid. Ludovic Orban nu mai este președintele meu PNL”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel