EXCLUSIV  Orban și Cîțu, situație ciudată după ELIMINAREA lui Zamfir. Ce s-a întâmplat

După ce Daniel Zamfir a fost executat de Ludovic Orban și înlocuit cu Florin Cîțu de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, s-a întâmplat ceva ciudat.

Florin Cîțu și Ludovic Orban, doi politicieni care aveau postări zilnice pe Facebook despre diferite lucruri, odată cu eliminarea senatorului PNL, cunoscut pentru luptele sale cu băncile în favoarea românilor, tac. Nu au mai scris absolut nimic pe rețeaua de socializare. În cazul lui Ludovic Orban, președintele partidului, ultima postare este din data de 26 ianuarie. Florin Cîțu a scris câteva rânduri pe Facebook pe 30 ianuarie, el având, uneori, și mai multe postări zilnic. Acum este tăcere. De fapt, nu chiar tăcere deoarece conturile lor de Facebook sunt umplute de mesaje dure ale românilor în care le cer socoteală pentru eliminarea lui Daniel Zamfir. 

În rândurile de mai jos, găsiți un interviu pe care senatorul PNL l-a acordat în exclusivitate pentru DC News înainte de a fi executat de liderul de partid.

Daniel Zamfir ne-a spus ce l-a mânat în lupta cu băncile.

"Îți spun din suflet că sunt un om căruia îi place dreptatea. Lupta pentru dreptate mă animă foarte tare. L-am găsit și pe haiducul Gheorghe Piperea și am făcut amândoi tot posibilul să fie bine. Pe măsură ce vedeam, la Darea în plată, cum se uneau unii și alții, sub diverse pretexte, și inventau tot felul de minciuni despre mine, m-am îndârjit și mai tare.

Astăzi, de ziua mea, am primit sute de mesaje cu 'La mulți ani' de la oameni. Este emoționant să vezi că atâția români îți scriu. Cel mai frumos lucru este să faci bine oamenilor. Satisfacție mai mare nu există. Mi-am luat energia din suferința oamenilor care îmi scriau, oameni care se luptau cu băncile. Ei mi-au dat putere să merg mai departe și împreună să facem dreptate. În acea perioadă am interacționat cu mii de oameni. Am auzit o groază de probleme. Sunt mulți oameni care îmi spun că le-am salvat viața. Este prea mult spus, dar când te pui în pielea lor, ajungi să îi înțelegi.

[citeste si]

De ce își ia un om credit la bancă? Vrea să-și ia o casă, să aibă un viitor frumos. Îți iei un credit pe la 25-30 de ani, apoi te trezești că până la 60 de ani trebuie să plătești... viața ta poate ajunge un calvar. Sunt sute de mii de familii care trăiesc doar ca să-și plătească rata la bancă. Unde mai sunt bucuriile vieții dacă tu trăiești și muncești doar ca să-ți plătești rata la bancă? La un moment dat, oamenii care ajung într-o situație de criză vor să o ia de la zero, vor să fie liberi și să nu mai fie sclavii ratelor la bancă. Mulți mi-au spus acest lucru. Renunță la tot și o iau de la zero pentru că vor o viață liberă. Nimic mai mult", a mai zis politicianul.

Când a venit vorba să ne dezvăluie cel mai frumos moment din cariera sa politică, Daniel Zamfir s-a oprit la oamenii pentru care a luptat cot la cot cu Gheorghe Piperea.

"M-au topit oamenii aceștia! Imediat după votarea Legii dării în plată, mi-au făcut o surpriză. Nu știu cine cu cine a complotat, cert este că Oana (n.r - Zamfir) mi-a spus că vrea ieșim undeva, în oraș. M-a dus într-o sală și ce crezi? Acolo mă așteptau aproape 100 de oameni. A fost și haiducul cu noi (n.r. - Gheorghe Piperea). A fost o surpriză uriașă. Nu există bucurie mai mare, în politică, decât să îți mulțumească oamenii în așa fel, să simți că ai făcut ceva important pentru ei", a adăugat senatorul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel