EXCLUSIV  Orban, GDS. Ardelean (PNL): Am avut o discuţie

Ben Oni Ardelean
Ben Oni Ardelean

Președintele PNL, Ludovic Orban, a primit o serie de critici în urma afirmațiilor și prezenței sale la dezbaterea Grupului pentru Dialog Social (GDS). Într-un interviu acordat DC News, liberalul Ben Oni Ardelean a spus că a avut o discuţie cu acesta.

"Am avut o discuţie cu domnia sa. Ceea ce am înţeles este că a fost o dezbatere la care au fost invitate toate partidele politice. Am înţeles că membrii PSD-ALDE, deşi ei au avut iniţiativa, nu au participat. Este ceea ce mi s-a spus. Ceea ce cred este că nu trebuie evitată niciun fel de dezbatere", a spus Ben Oni Ardelea.

"Revin la aceeaşi regulă de a exista o dezbatere, un dialog deschis. Eu nu am refuzat niciun dialog cu nimeni, niciodată. Cred că este regula de bază în zona politică şi în zona construcţiei democratice”, a adăugat acesta.

[citeste si]

GDS a fost gazda unui eveniment care a avut-o în prim plan pe șefa DNA. Laura Codruța Kovesi a discutat, împreună cu reprezentanți ai societății civile, despre tema legilor justiției. La un moment dat, și-a făcut auzită vocea şi Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel