Orban, după demisia lui Chiţac: Este un act de dezertare

Ludovic Orban a declarat joi că nu se aştepta ca Vergil Chiţac, un om cu pregătire militară, contraamiral, 'să fugă de pe câmpul de luptă', adăugând că demisia acestuia din partid este 'un act de dezertare' faţă de cei care l-au votat.

'Voi avea o discuţie cu conducerea PNL Constanţa şi vom vedea exact despre ce este vorba, dar eu nu cred că trebuie să îi tragi de urechi pe cei care muncesc şi care sunt în dispozitivul partidului pentru unii care pleacă de pe câmpul de luptă. Nu mă aşteptam ca un om cu pregătire militară, care e contraamiral, să fugă de pe câmpul de luptă acum când începe cea mai grea bătălie cu PSD şi cu ciracii lor.

Nu cunosc niciun motiv, am avut o discuţie cu domnul senator, urma să ne vedem, am auzit şi eu ca şi dumneavoastră de acest demers. Am înţeles că o să facă conferinţă de presă după ce se întoarce de la o reuniune a Adunării Parlamentare NATO la care participă din calitatea de preşedinte al delegaţiei româneşti susţinut în această poziţie de PNL, adică mi se pare foarte ciudată această chestiune', a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează plecările din PNL Constanţa a unor membri, ultimul dintre aceştia fiind senatorul Vergil Chiţac.

[citeste si]

Orban a menţionat că nu ştie dacă senatorul Chiţac va pleca la ALDE sau în alt partid. 'Nu ştiu. El are în spate încrederea care i-a fost acordată de cetăţeni atât la alegerile pentru primăria Constanţei, când a fost candidatul PNL, şi mai avea puţin şi ieşea primar, de asemenea, acum, ca senator, a fost învestit cu votul cetăţenilor români din Constanţa care i-au acordat încrederea să ducă la bun sfârşit un mandat de senator şi să îi reprezinte în Parlamentul României.

Este un act de dezertare faţă de aceşti oameni care au avut încredere în el şi care l-au votat ca şi senator al PNL', a încheiat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel