Orban, după ce moțiunea a trecut: Mâine, Birou Politic Național pentru a stabili strategia

Ludovic Orban FOTO AGERPRES
Ludovic Orban FOTO AGERPRES

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, joi, că a convocat pentru vineri, la ora 09.00, Biroul Politic Național pentru a stabili strategia.

„Mâine, la ora 9.00, am convocat Biroul Politic Național pentru a stabili strategia, pentru a stabili echipa care va reprezenta partidul, în cadrul consultărilor la Cotroceni și de asemenea mandatul cu care ne vom duce la președintele României. Salut tăria tuturor parlamentarilor care au votat moțiunea de cenzură. Chiar dacă românii și-au dorit în proporziție de 90% să cadă acest guvern, țin să le transmit respectul meu parlamentarilor, indiferent de culoarea lor politică și pentru faptul că am reușit în sfârșit PSD să facă rău României. (...) Faza 1, primul pas s-a încheiat. Sunt convins că fiecare formațiune politică va decide în forurile statutare care va fi mandatul la consultărilor cu președintele României. Declarațiile privitoare la ceea ce vom face, la mandatul cu care vom merge la Cotroceni le vom da numai după BPN de mâine.", a declarat Ludovic Orban.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

FOTO AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel