Orban: Discuție cu Ponta între patru ochi. Greșeala gravă, de neînțeles, îi aparține

Irina Constantin / 06 noi 2019 / 22:01 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ponta
Victor Ponta

Ludovic Orban a dezvăluit o discuție între patru ochi cu Victor Ponta, subliniind că, după respectiva discuție, probabil, Victor Ponta a luat decizia în mod personal de a nu vota Guvernul PNL. 

Ponta, ”greșeală gravă” 

 

Ludovic Orban a afirmat, la B1 TV, că poziția corectă a fost a parlamentarilor Pro România care au votat Guvernul Orban.  

”Votul lor a fost decisiv. Greșeala gravă, de neînțeles, îi aparține lui Ponta. Noi am pornit la un drum. Să dăm jos Guvernul PSD, să oprim PSD să facă rău României și să găsim o formulă de guvern care să asigure o guvernare stabilă, responsabilă, care să repare stricăciunile provocate de PSD. (...) Ce s-a întâmplat între timp vă spun sincer că nu înțeleg. Nu înțeleg!” a spus Ludovic Orban. 

Discuție între patru ochi cu Ponta

 

”Ultima discuție pe care am avut-o cu Victor Ponta a fost între patru ochi, eu nu relatez niciodată, fără acordul partenerului de discuție, discuții pe care le port între patru ochi. Ca atare, evident că nu pot să vă relatez ce am discutat. Practic, în urma acestei discuții, Victor Ponta a anunțat decizia, cred că mai mult a domniei sale, de a nu susține învestirea guvernului nostru” a spus premierul. 

Ludovic Orban a mai spus că parlamentarii care au votat Guvernul PNL au fost cei care au fondat Pro România, partid în care Victor Ponta ”s-a înscăunat”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24