Orban, din nou premier. Primul mesaj din PNL după ce CCR a decis că există conflict

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Virgil Guran a reacționat după ce Curtea Constituțională a stabilit, luni, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier.

„În primul rând, vom aștepta oficial decizia Curții. Vom aștepta motivarea, dacă vine foarte repede. (...) Înțeleg că se aplică pentru viitor această decizie. Vedem. Se va decide în forul de conducere al partidului. Să vedem reacțiile premierului, președintelui. În funcție de ce prevede legislația, vom acționa ca atare”, a spus Virgil Guran la Antena 3.

„Nu s-a stabilit alt premier deocamdată, dar avem suficienți oameni care ar putea să fie în rolul de premier fără probleme. Dar, deocamdată, nu s-a discutat acest lucru. Plan avem. Orice partid serios iese și declară în momentul în care s-a stabilit ceva. Cu calm, o să gestionăm”, a spus acesta.

După ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze, din nou, pe Ludovic Orban pentru Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel