Orban, detalii despre despre relaţia cu Vasile Blaga: Nu e...

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la finalul Biroului Executiv al partidului desfăşurat la Sibiu, că nu există nicio problemă între el şi Vasile Blaga şi între vechii liberali şi foştii democrat-liberali.

'Nu există nicio problemă. La ora actuală, în Partidul Naţional Liberal există doar membri ai PNL şi membrii PNL acţionează unitar pentru ca partidul să câştige alegerile, să creeze cu adevărat o şansă pentru români', a spus Orban. Întrebat cum comentează faptul că surse din partid susţin că nu are o relaţie bună cu Vasile Blaga, Ludovic Orban a răspuns: 'Nu le ascultaţi'. Vasile Blaga a fost prezent la întâlnirea de la Sibiu.

Iohannis, mesaje de încurajare

Preşedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara, la întâlnirea liberalilor de la Sibiu, le-a transmis acestora să fie un partid consolidat pentru a putea câştiga alegerile din 2019. 'Am discutat despre cum va fi în 2019, preşedinţia Consiliului Uniunii, Summitul din Sibiu, am discutat mai multe lucruri şi m-am bucurat că acum, la sfârşit, am reîntâlnit şi câţiva oameni cu care am lucrat împreună în Sibiu. În ansamblu, atmosfera este una foarte bună şi cred că toţi vom pune umărul să ieşim foarte bine în 2019', a afirmat Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel