Orban, despre OBIECTIVUL PNL: România este ținută prizonieră

Ludovic Orban foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Ludovic Orban a susținut o conferință de presă în urmă cu puțin timp, înainte de consultările de la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. 

Ludovic Orban a afirmat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că nu există o altă soluție decât cea a alegerilor anticipate, iar românii să-și aleagă ”un Parlament reprezentativ”.

”România este ținută prizonieră de un Parlament dominat de parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care torpilează orice proces de modernizare, orice proces de reformare reală și care ține captiv poporul român. Pentru a asigura buna guvernare, nu există altă soluție decât de a da din nou puterea românilor, dreptul românilor să-și aleagă un Parlament reprezentativ care să fie oglinda fidelă a așteptărilor poporului român și care să poată să ofere un sprijin solid Guvernului”, a precizat Ludovic Orban. 

Ludovic Orban, despre dizolvarea Parlamentului

”Obiectivul PNL în următoarea perioadă este acela de a face posibile alegerile anticipate. De a contribui la îndeplinirea condițiilor constituționale care să permită președintelui României, Klaus Iohannis, dizolvarea actualului Parlament și acordarea posibilității românilor de a-și alege un Parlament care să-i reprezinte”, a mai spus Ludovic Orban.  

Același Guvern, același premier

Reprezentanții Partidului Național Liberal au decis să meargă la consultările cu președintele României cu același Guvern, iar Ludovic Orban pe postul de premier. 

”Am hotărât astăzi mandatul delegației PNL la consultările de la Cotroceni. Propunerea de prim-ministru, normal, este conformă cu hotărârea Consiliului Național al PNL. Propunerea de premier al PNL este în persoana președintelui PNL, susbsemnatul Ludovic Orban. De asemenea, am stabilit ca delegația să transmită președintelui susținerea pentru obiectivul declarat al președintelui de convocare a alegerilor anticipate, iar decizia noastră este aceea de a contribui la respingerea celor două propuneri de Guvern care vor fi promovate”, a mai precizat Ludovic Orban în cadrul unei conferințe de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel