Orban, despre motivele desemnării lui Cîțu. Legătura cu piețele financiare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că unul dintre motivele desemnării lui Florin Cîţu ca premier a fost acela de a da 'un semnal puternic de stabilitate, de echilibru, de încredere către pieţe', într-un context marcat de prăbuşirea Burselor.

'Tocmai unul dintre motivele desemnării lui Florin Cîţu a fost să dăm un semnal puternic de stabilitate, de echilibru, de încredere către pieţe', a spus Ludovic Orban. El a explicat că 'nu întâmplător' l-a susţinut în a fi nominalizat pentru funcţia de premier.

'Ştiţi cum e într-un Guvern, premierul depinde în cea mai mare măsură de ministrul Finanţelor. A demonstrat, atât prin cariera lui anterioară, cât şi prin ceea ce a făcut în trei luni şi jumătate că a fost un ministru de Finanţe foarte bun, cunoaşte problematica guvernării în general şi are toate calităţile pentru a fi propus (ca premier - n.r.)', a arătat Orban.

Întrebat dacă în opinia sa Guvernul Cîţu va fi mai bun decât Cabinetul Orban, el a răspuns: 'Guvernul condus de premierul desemnat este aproape Guvernul pe care l-am condus eu, e şi doamna Monica Anisie, e şi domnul Oros'. Premierul interimar a participat vineri, alături de miniştrii interimari ai Educaţiei şi Agriculturii la inaugurarea Spitalului Universitar Veterinar de Urgenţă din România 'Prof. dr. Alin Bîrţoiu' din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel