Orban despre moțiunea de cenzură: Sunt semne că ....

PNL
PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că sunt semne, însă nu suficient de concludente, că există un număr semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentară care ar putea să susţină o moţiune de cenzură.

'Cu parlamentarii, individual, din majoritatea parlamentară discutăm în fiecare zi şi sunt semne, dar încă nu sunt suficient de concludente, că există un număr semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentară, şi din PSD, şi din ALDE, care ar putea susţine un astfel de demers', a spus Orban, miercuri, la Helsinki, unde participă la Congresul PPE, întrebat dacă discută cu tabăra 'puciştilor' din PSD cu privire la susţinerea unei moţiuni de cenzură.

"Tariceanu, Dragnea II"

De asemenea, el a fost întrebat dacă discută cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru susţinerea acestui demers. 'Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democraţiei din România, a imaginii României pe plan internaţional este Călin Popescu-Tăriceanu. Tăriceanu este un Dragnea II, Tăriceanu este un Dragnea mai mic şi, din păcate, s-a comportat ca un PSD mai mic, care a girat toate atacurile împotriva independenţei justiţiei, care a susţinut toate derapajele de la democraţie, care a fost ecoul tuturor atacurilor lui Dragnea şi ale camarilei sale împotriva UE, liderilor europeni. Personal, nu cred în această poveste care se tot spune că Tăriceanu ar putea să se desprindă de Dragnea. Tăriceanu este principalul complice al lui Dragnea şi cred că va rămâne până la capăt', a declarat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel