Orban: Dezertorii din PNL nu pleacă la Tăriceanu

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban spune că liberalii care au părăsit partidul sunt "dezertori" care formau "coloana a cincea" a premierului Victor Ponta din interiorul PNL. 

"Această decizie politică nu are nicio altă motivație decât aceea de a sprijini PSD la alegerile prezidențiale. Cei care pleacă astăzi din PNL nu pleacă la Tăriceanu, ci pleacă la PSD. Bătălia pentru România stă să înceapă", a susținut, luni, în cadrul unei declarații de presă, Ludovic Orban.

Vicele PNL crede că plecările vor întări PNL în pragul bătăliei electorale din toamnă.

"Toți cei care pleacă astăzi din PNL nu fac altceva decât să sprijine candidatura lui Victor Ponta la președinția României. Nu reprezintă altceva decât coloana a cincea a lui Victor Ponta care din fericire pleacă din PNL înainte de a începe bătălia. PNL va ieși întărit în urma acestor dezertări, va ieși mai coerent în bătălia pe care o va avea de dat împotriva lui Victor Ponta. Pentru că este foarte greu să intri în bătălie atâta timp cât ai oameni care pot în orice moment să treacă de partea dușmanului", a mai spus Orban.

Unii dintre cei care au părăsit PNL au făcut-o pentru a căuta protecția premierului Ponta în fața Justiției, susține Ludovic Orban.

"Deciziile care stau la baza foștilor noștri colegi sunt de mai multe tipuri. Unii își caută protecție de la Victor Ponta împotriva Justiției care îi anchetează. Evident este cazul d-lui Chițoiu, este cazul d-lui Silaghi, este și cazul altor deputați cărora nu vreau să le fac publice numele astăzi. Dar este vorba despre doi deputați care de fapt fug de justiție în brațele croitorașului cel viteaz Victor Ponta", a declarat Orban.

Ludovic Orban a adăugat că unii liberali pleacă din PNL pentru că sunt "rentieri" ai partidului condus de Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel