Orban, declarație misterioasă despre Rareș Bogdan: Deocamdată a fost într-o poză

Ludovic Orban a fost întrebat despre faptul că Rareș Bogdan, cândva un susținător al său, a fost alături de premierul Florin Cîțu în momentul în care acesta și-a anunțat candidatura la președinția PNL.

Întrebat dacă consideră că Rareș Bogdan l-a trădat, fostul jurnalist fiind cap de listă la europarlamentare iar acum e un susținător al contracandidatului său Florin Cîțu, Ludovic Orban a declarat că „deocamdată a fost într-o poză”, făcând referire la momentul în care Cîțu și-a anunțat candidatura alături de alți lideri liberali, printre care și Rareș Bogdan.

„Nu consider (n.a. - trădare). Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta la asta. Dar deocamdată a fost într-o poză”, a precizat Ludovic Orban.

Întrebat „cum adică a fost doar într-o poză” și dacă e de părere că îl va convinge pe Rareș Bogdan să se întoarcă alături de el, Orban a precizat:

„La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegați”, evitând astfel să dezvolte afirmația pe care a făcut-o cu doar câteva secunde înainte. 

Orban a mai spus la Consiliul Național al PNL că va candida la preşedinţia partidului dintr-un "profund sentiment de responsabilitate", menţionând că a fost întotdeauna alături de membrii partidului şi i-a privit cu respect.

El a spus că sunt mulţi în partid care au încercat să se poziţioneze contra sa, adăugând că "la fiecare palmă peste obraz" pe care a primit-o, a întors şi obrazul celălalt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel