EXCLUSIV  Orban dă cărțile pe față despre Antonescu. Ce spune despre negocierea cu Băsescu

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

Ludovic Orban a avut prima reacție după ce au apărut informații că PNL ar negocia cu PMP. 

Ludovic Orban a răspuns la întrebarea cu privire la o posibilă alianță între PNL și PMP. Președintele formațiuniii liberale a explicat că pentru alegerile europarlamentare PNL participă pe liste proprii. În ceea ce privește o posibilă colaborare sau fuziune, Ludovic Orban susține că va comunica public dacă va fi cazul. "Eu un alt subiect. E o tiribombă. Noi am intrat în linie dreaptă pentru alegerile pentru Parlamentul European, Partidul Național Liberal participă pe liste proprii, suntem cea mai puternică familie europeană. Nu, astea sunt teme-parazit. Dacă vom avea vreodată ceva legat de subiectul ăsta, vom comunica public", a declarat Ludovic Orban pentru DCNews.

Citește și: PNL-PMP, fuziune șoc pe scena politică. Declarații de culise: Miză ascunsă

Explicații după declarația cu privire la Antonescu

Ludovic Orban a fost întrebat și ce a vrut să îi transmită lui Crin Antonescu prin declarația conform căreia va fi un candidat bun în măsura în care "va reprezenta strategia politică, moţiunea adoptată la Congres, poziţionarea noastră categorică anti-PSD, valorile dreptei liberale, în măsura în care el va fi pe această line politică".

Președintele PNL a declarat că principiile pe care le-a enunțat nu se referă în mod special la Crin Antonescu, ci la toți candidații liberali."E valabil pentru toți candidații. Este vorba despre programul politic al partidului, valorile, principiile de la nivelul PPE, de la formațiunea politică din care facem parte, lucruri normale. Nu erau neapărat legate de domnul Antonescu, ci erau legate de toți candidații. A fost o declrație generică în care am și precizat, e adevărat că după virgulă, că lucrul ăsta e valabil pentru toți candidații", a declarat Ludovic Orban pentru DCNews.

Citește și: Crin Antonescu, prima reacție la declarația controversată a lui Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel