Orban: Ca șef al PNL îl voi susține pe Iohannis

Ludovic Orban, candidatul la funcţia de preşedinte al PNL, a declarat că dacă va ajunge în fruntea formaţiunii, PNL va susţine toate măsurile din programul preşedintelui Klaus Iohannis. 

El a precizat că va avea o relaţie de 'parteneriat transparent' cu şeful statului, mai ales că acesta a ajuns preşedinte fiind candidat PNL. 

'Va fi o relaţie de parteneriat transparent, deschis, bazat pe ceea ce ne leagă. Hai să fim serioşi în această privinţă - preşedintele Klaus Iohannis a ajuns preşedintele României fiind candidat al PNL, fiind chiar preşedintele PNL, s-a prezentat în faţa cetăţenilor cu un program şi în mod evident PNL susţine preşedintele în aplicarea programului pe care l-a prezentat în momentul în care a fost ales preşedintele României', a afirmat Orban, întrebat cum crede că va fi relaţia sa cu Iohannis dacă va fi ales preşedinte al PNL. 

Întrebat dacă îl va susţine pe Iohannis şi dacă va face greşeli, Orban a răspuns: 'V-am spus, susţinem toate măsurile din programul preşedintelui Klaus Iohannis'. 

Ludovic Orban s-a aflat la Galaţi în cadrul campaniei interne pentru funcţia de preşedinte al PNL, judeţul de la Dunăre fiind al şaptelea vizitat de acesta. Candidatul s-a întâlnit cu aleşii locali din Galaţi şi Tecuci în cadrul unor adunări în care, potrivit acestuia, a vrut să vorbească mai puţin şi să asculte mai mult. 

El a precizat că până la Congresul PNL din 17 iunie îşi propune să se întâlnească cu fiecare organizaţie judeţeană din ţară de cel puţin două ori. Orban a mai precizat că până la acest moment singurul contracandidat al său înscris pentru funcţia de preşedinte al PNL este Cătălin Predoiu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel