Orban: Avem pregătită o soluţie pentru majoritatea PSD din Parlament

Ludovic Orban foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat joi seară că liberalii au pregătită o soluţie pe care o testează cu mai mulţi jurişti pentru a pune 'rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD din Parlament'.

'Avem pregătită o soluţie pe care o testăm cu mai mulţi jurişti constituţionalişti pentru a încerca să punem rânduială în haosul pe care îl generează majoritatea PSD din Parlament şi mai ales această atitudine penibilă de boicot faţă de nişte proceduri constituţionale fundamentale', a afirmat Orban.

El a răspuns astfel întrebat fiind dacă ia în calcul să conteste nerespectarea procedurii în eventualitatea în care parlamentarii PSD nu vor fi prezenţi la învestirea Guvernului Orban II. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că social-democraţii nu vor participa pe 24 februarie la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care urmează să fie învestit Guvernul Orban II. Premierul participă joi seara la evenimentul aniversar al Federaţiei Industriei Hoteliere din România '30 de ani de activitate în industria ospitalităţii din România', potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel