Orban, atac la PSD, cu declarațiile lui Firea

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, atacă PSD prin declarațiile făcute de către primarul Gabriela Firea, după CExN. 

”Conform declarațiilor nu s-a luat nicio decizie legată de acest subiect, și în general nu s-a luat nicio decizie. Singura decizie care s-a luat... a fost respinsă propunerea privind-o pe Carmen Dan, ceea ce mie îmi arată că întreaga conducere PSD a aplaudat intervenția brutală a forțelor de ordine împotriva cetățenilor români pașnici. De asemenea, am mai văzut din declarațiile unui lider PSD că Dragnea și cu Carmen Dan fac poliție politică, se ocupă de înregistrări ilegale a corespondenței electronice, a corespondenței pe WhatsApp și pe SMS. De asemenea, am văzut că conducerea PSD blochează toate proiectele pentru bucureșteni, adică acționează împotriva intereselor generale ale bucureștenilor. Asta am văzut din declarații.

Decizie, nu s-a luat nicio decizie. Practic nu s-a întâmplat nimic, nimeni nu a spus un cuvânt rău despre Dragnea, nimeni nu a spus un cuvânt rău despre Dăncilă. Dăncilă e în continuare ținută în funcție împreună cu Guvernul de 2 bani compus din indivizi care nu au nici cea mai mică calitate ca să ocupe astfel de poziții publice.

După ședința CEx al PSD singura concluzie pe care o trag este că la nivelul conducerii oamenii s-au rupt complet de realitatea cotidiană din societatea românească și să sunt mânați de o acțiune doar în interes personal și ignoră orice fel de opinie a cetățenilor români.” a declarat Ludovic Orban, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel