Orban, atac la Piedone: Nu știu cât va putea să fie primar

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Premierul Ludovic Orban a declarat că alegerile de la Sectorul 5, câștigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriză. 

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu înțelege de ce oamenii din sectorul 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone.

„O surpriză totală. Eu nu pot să înțeleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot să înțeleg, dar asta e. Oamenii au optat, nu știu cât va putea să fie primar domnul Popescu. Are o condamnare dată de instanța de fond”, a declarat Orban, la RTV.

Acesta a spus că mulți oameni din sectorul 5 nu s-au dus la vot

„Este rezultatul alegerilor făcute de majoritățile care au venit la vot din sectorul 5. Astea nu sunt majoritățile reale, numai că oamenii sunt, slavă Domnului, mai mult de jumătate, oameni normali care trăiesc în sectorul 5 nu s-au dus la vot, n-au vrut să desemneze un primar care să aibă o viziune modernă asupra dezvoltării sectorului, care să includă de fapt sectorul 5 în București. S-au dus după niște candidaturi care n-au adus nimic. Au lăsat sectorul pur și simplu într-o degradare continuă”, a mai declarat Orban.

Conform ultimelor rezultate parțiale, Cristian Popescu Piedone (PPU-SL) a obținut cele mai multe voturi în sectorul 5, anunţă Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel