Orban, atac dur la Carmen Dan: Intimidează protestatarii paşnici

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, face un apel către ministrul de interne, Carmen Dan, şi îi cere acesteia să înceteze acţiunile de intimidare la adresa manifestanţilor antiPSD. Orban a atacat-o pe Carmen Dan şi a numit-o "sluga ticăloasă şi obedientă a lui Liviu Dragnea". 

„Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan recurge în mod abject la anchetarea manifestanților anti-PSD pentru a intimida oamenii care protestează legitim și pașnic împotriva guvernării lor dezastruoase. Infractorul-șef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd și penibil în victima unor asasini și bătăuși închipuiți în timp ce folosește jandarmeria și toate forțele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani și jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din pușcării”, a afirmat Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă.

Abuz de putere

Liderul PNL a acuzat-o pe Carmen Dan că face abuz de funcţie pentru a forţa Parchetul General să intimideze manifestanţii paşnici. 

„Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcție care ar trebuie să apere drepturile și libertățile cetățenilor la manifestare liberă și pașnică a nemulțumirilor lor față de guvernarea țării. În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august la amenințări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea și a infractorilor din PSD”, a explicat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel