Orban, ANUNȚ despre VACCIN: E în pregătire

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Premierul Ludovic Orban a susținut o declarație de presă, joi, după ce a vizitat Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătătau, și cel al Apărării, Nicolae Ciucă, au vizitat, joi dimineața, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino".

La finalul vizitei, a avut loc o declarație de presă. Premierul a anunțat că va fi reluată producția vaccinului antigripal la acest institut, fiind necesară achiziționarea unui singur echipament.

„Există mai multe proiecte la Cantacuzino, reluarea producției vaccinului antigripal. (...) De asemenea, este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață, e vorba de un imunomodulator, care reglează nivelul de anticorpi din organism. Este un proiect mare care urmează să fie finalizat din fonduri europene, prin care se va urmări ca obiectiv capacitatea de producere a vaccinului tetravalent, care se va face într-o altă locație", a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel